Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Salut crea el Programa de salut pública per a l’estudi epidemiològic dels casos amb COVID-19, dels contactes i el seu seguiment

04/06/2020
Categoria:

Logo Departament Salut

El Departament de Salut crea el Programa de salut pública per a l’estudi epidemiològic dels casos amb la COVID-19, dels contactes dels casos i el seu seguiment, segons l’acord publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El programa incorporarà 37 metges de Salut Pública, 51 infermers, 18 titulats del cos superior d’Administració i 2 administratius. A la Regió Sanitària Lleida i Alt Pirineu Aran li corresponen 2 metges, 1 infermer i un efectiu TS (estadística).

Atès que les dades epidemiològiques han evidenciat un estancament i, fins i tot, una davallada en la incidència de la infecció, Salut ha valorat la necessitat de començar un procés escalonat i ordenat de desconfinament que no posi en perill l’esforç realitzat. Per aquest motiu, el sistema de vigilància esdevé clau i es posa en marxa l’esmentat programa, que tindrà una durada de 2 anys amb la possibilitat de prorrogar-lo fins a un màxim de 3 anys.

Podeu accedir a la totalitat de l’acord del Departament de Salut a l’enllaç https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8147/1796760.pdf.

crossmenu