Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Noves accions per la simplificació administrativa de Salut

07/08/2020
Categoria:

Noves accions per la simplificació administrativa de Salut

Salut ha publicat un recull de noves accions per simplificar les tasques administratives que permetrà guanyar el temps equivalent a 30.000 visites anuals.

Les actuacions de Salut regulen una actuació que permet als professionals d’atenció primària i salut comunitària centrar l’activitat en les seves funcions assistencials, deixant de dur a terme els tràmits que no es troben inclosos a la seva cartera de serveis i simplificant-ne molts d’altres.

També s’ha determinat quins són els certificats i informes mèdics que els professionals dels centres d’atenció primària han d’emetre o no per poder agilitzar el temps. Aquests certificats es troben detallats a la infografia adjunta.

Així doncs, es podrà continuar accedint a documents com el pla de medicació, comunicats de baixa, confirmació o alta mitjançant eines digitals com La Meva Salut; garantint sempre una via segura.

Aquests canvis suposen avançar en la simplificació administrativa dels processos electrònics, així com en la modernització del sistema. Així ho ha explicat la directora de l’Àrea Assistencial del Servei Català de la Salut, Xènia Acebes, que ha dit que “la instrucció garanteix no només la simplificació dels processos, sinó que promou i facilita que la ciutadania tingui accés a través de La Meva Salut a més prestacions que li facilitin satisfer les seves necessitats”.

Infografia COMLL

 

crossmenu