Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Nova sessió al COMLL del curs “Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH” amb els Drs. Josep M. Miró i Josep M. Gatell

17/09/2019
Categoria:

El dia 10 d’octubre, de les 15.30 a les 17.00 hores, tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) una nova sessió del curs Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària. La sessió anirà a càrrec del Dr. Josep M. Miró Meda, consultor sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic/IDIBAPS i professor de la Universitat de Barcelona, i del Dr. Josep M. Gatell Artigues, senior global medical director ViiV Healthcare i professor honorari de la Universitat de Barcelona.

Els dos experts desenvoluparan el tema VIH/SIDA, del passat al present mirant el futur. Un total de 31 professionals s’han inscrit en aquest curs, a més d’altres 8 per a les sessions individuals. L’activitat està organitzada per les unitats de VIH dels hospitals universitaris Santa Maria i Arnau de Vilanova amb la col·laboració del COMLL.

Clica AQUÍ per veure tot el programa.

crossmenu