Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Nova sessió al COMLL del curs “Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH” amb els Drs. Josep M. Miró i Josep M. Gatell

17/09/2019
Categoria:

El dia 10 d’octubre, de les 15.30 a les 17.00 hores, tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) una nova sessió del curs Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària. La sessió anirà a càrrec del Dr. Josep M. Miró Meda, consultor sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic/IDIBAPS i professor de la Universitat de Barcelona, i del Dr. Josep M. Gatell Artigues, senior global medical director ViiV Healthcare i professor honorari de la Universitat de Barcelona.

Els dos experts desenvoluparan el tema VIH/SIDA, del passat al present mirant el futur. Un total de 31 professionals s’han inscrit en aquest curs, a més d’altres 8 per a les sessions individuals. L’activitat està organitzada per les unitats de VIH dels hospitals universitaris Santa Maria i Arnau de Vilanova amb la col·laboració del COMLL.

Clica AQUÍ per veure tot el programa.

crossmenu