Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

METGES DE REFORÇ PER A LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ COVID-19

26/03/2021
Categoria:

La Direcció General de Professionals de la Salut, del Departament de Salut, ha comunicat al COMLL la necessitat de captació de metges per donar suport al procés de vacunació COVID-19.

Els col·legiats i col·legiades interessats a col·laborar-hi, han de complimentar algun dels formularis d’inscripció següents adreçat al Departament de Salut:

Formulari per a metges i metgesses en actiu

Formulari per a metges i metgesses jubilats

 

En cas de ser finalment cridats pel Departament de Salut, els col·legiats i col·legiades que es trobin actualment sense exercici o jubilats,han de contactar amb el COMLL, per tal d'actualitzar el seu estat de col·legiació.

*AVÍS:

Per als jubilats menors de 70 anys que percebin pensió de jubilació i que hagin tingut la condició de metge estatutari, la percepció de la pensió és compatible amb la remuneració que percebin pel contracte de treball propi d’aquesta campanya de vacunació.

Advertim als jubilats que percebin la pensió de jubilació, però que no hagin tingut la condició de metge estatutari, que l’actual normativa estatal no preveu la compatibilitat entre la percepció de la pensió de jubilació i la feina remunerada, per tant, si volen participar en aquesta campanya és recomanable que s'hi apuntin com a col·laboradors voluntaris sense remuneració.

crossmenu