Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Els col·legis de biòlegs, farmacèutics, físics, metges i químics es comprometen a desenvolupar la validació periòdica de la col·legiació

09/10/2019
Categoria:

 

Els col·legis de biòlegs, farmacèutics, metges, físics i químics es comprometen a desenvolupar la validació periòdica de la col·legiació-recertificació (VPC-r) entre els professionals dels laboratoris clínics, Radiofarmàcia, Radiofísica hospitalària i altres especialitzacions i àrees sanitàries emergents. Els consells generals i els cinc col·legis van signar ahir un compromís amb els següents eixos d’actuació:

  • Promoure l’esquema del reconeixement voluntari del desenvolupament professional a través de la VPC-r com a reconeixement de l’activitat formativa, investigadora i d’exercici professional dels col·legiats.
  • Convidar a afegir-se a aquest projecte a les societats científiques.
  • Crear comissions mixtes en el si de cadascuna de les professions dels àmbits citats amb la participació dels col·legis, dels consells generals i de les societats científiques per impulsar un projecte de VPC-r similar.
  • Les comissions mixtes abordaran i definiran els criteris per a l’aplicació de la VPC-r (avaluació del desenvolupament professionals, període que ha de transcórrer per realitzar la validació, emissió de les valoracions i les certificacions corresponents, etc.).
  • Redacció dels convenis a subscriure pels consells generals i els col·legis amb les societats científiques per posar en marxa el sistema.
crossmenu