Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El COMLL organitza cursos d’actualització en Hematologia i Psiquiatria a partir del gener

10/12/2019
Categoria:

Maneig infecció per VIH

El Col·legi de Metges de Lleida enllesteix nous cursos formatius que s’iniciaran el mes de gener del 2020. Concretament, els ponents experts impartiran cursos d’Actualització en Hematologia i d’Actualització en Psiquiatria. Paral·lelament, finalitzen les activitats formatives sobre Electrocardiogrames i Maneig de la infecció per VIH.

El curs d’Hematologia començarà el 23 de gener, de les 17.30 a les 19.30 hores, a la seu col·legial, i tindrà 5 sessions. L’impartiran la Dra. Ainara Ferrero, la Dra. Cristina Marzo, la Dra. Montserrat Teixidó, el Dr. Carlos Chávez, el Dr. Antoni García Guiñon i el Dr. Tomás García Cerecero. Tots els ponents són facultatius de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

El curs Actualització en Psiquiatria s’iniciarà el 28 de gener, de les 17.30 a les 20.00 hores, amb la participació del Dr. Juan José Carballo. La resta de sessions aniran a càrrec del Dr. Alejandro Porras, la Dra. Pilar Gil, el Dr. Gerard Piñol, el Dr. Vicent Balanzà, el Dr. Enrique Baca-García, el Dr. Hilario Blasco, la Dra. Ana González-Pintó i el Dr. Xavier Pérez de Mendiola.

Pel que fa als cursos en marxa, l’Actualització en Electrocardiogrames finalitza avui amb l’exposició de casos clínics, que presenta la Dra. Albina Aldoma. El proper dijous, dia 12, tindrà lloc la penúltima sessió d’Actualització sobre el maneig de la infecció per VIH per a professionals d’AP. El Dr. Jordi Blanc parlarà de Patologia psiquiàtrica i VIH en aquella sessió i en l’ultima, que es realitzarà el proper dia 19, el Dr. Àlex Almuedo desenvoluparà el tema VHI i Patologia Tropical.

crossmenu