Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El Col·legi de Metges de Lleida celebra la seva Assemblea General Ordinària de Col·legiats de 2021

29/04/2021
Categoria:

L'Assemblea, duta a terme el passat dia 22 d’abril a les set del vespre, va tenir lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida. A conseqüència de les mesures de seguretat, de la Covid-19, els col·legiats també van poder seguir l'acte de manera telemàtica.

En Dr. Ramón Mur, president del COMLL, va ser l'encarregat d'iniciar l'Assemblea Ordinària recordant en una primera lectura, tots els noms dels Col·legiats que han mort durant aquest últim any i es va guardar un minut de silenci en la seva memòria.

En el marc de l'Assemblea es van presentar les diferents novetats del COMLL i un recopilatori de les accions realitzades durant el curs 2020. Entre elles, el Vicepresident, el Dr. Sebastià Barranco, va presentar el projecte de construcció de la nova seu del Col·legi de Metges, que es situarà a l’avinguda Rovira Roure, 41 de Lleida. Aquesta ubicació és totalment estratègica per a la professió ja que és molt propera a grans equipaments mèdics (Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Hospital Santa Maria, Facultat de Medicina).

Per finalitzar l'Assemblea Ordinària, el COMLL va fer el lliurament del títol i de la insígnia als col·legiats honorífics que van poder estar presents. Com a acte de cloenda, el Dr. Francesc Domingo va fer lectura d’un dels seus escrits i es va fer entrega d’una rosa i un punt de llibre a tots els assistents per commemorar simbòlicament la Diada de Sant Jordi del dia següent.

crossmenu