Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Convocada la dinovena edició dels Concursos Artístics per a Metges. El Col·legi de Metges de Lleida s’encarregarà del Premi de Poesia

08/03/2019
Categoria:

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (COMB) convoca la dinovena edició dels Concursos Artístics per a Metges, que inclourà les disciplines de cinema, dibuix/pintura, fotografia, narrativa i poesia. El termini de presentació de les obres s’iniciarà el 25 de març i finalitzarà el 26 d’abril. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 22 de maig a Tarragona.

La Secció Col·legial de Jubilats del Col·legi de Metges de Lleida s’encarregarà del Premi de Poesia. La responsabilitat del concurs de cinema recaurà sobre el Col·legi de Tarragona. El col·legi gironí assumirà la disciplina de fotografia. Per la seva banda, el Col·legi de Barcelona es farà càrrec dels premis de dibuix/pintura i narrativa.

Els treballs en format digital (cinema, fotografia, narrativa i poesia) s’han de trametre a l’adreça de correu electrònic del col·legi que organitzi la disciplina en la què es participa. La resta de treballs (dibuix i pintura i cinema), si no es presentenn digitalment, es poden lliurar al col·legi respectiu i aquest ho farà arribar al COMB

En el cas de Lleida, les poesies s’han de fer arribar a la seu col·legial (Sra. Mari Àngels Sánchez), situada a la Rambla d’Aragó, 14, principal. Mail: secredir@comll.cat.

 

crossmenu