Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Nota aclaridora sobre el projecte de construcció de la nova seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida

28/07/2020
Categoria:

7e502aaa-90a5-4274-9564-ef32c5870df7_opt

El diari La Mañana, amb data 21 de juliol, publicava una notícia de rellevant interès per aquest Col·legi. A la seva informació detallava que la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida tenia previst l’aprovació inicial del Pla de Millora Urbana, d’ordenació de volums i composició de fatxades, per la implantació de la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida al solar situat a l’avinguda Rovira Roure, 41, en el context de la preceptiva ordenació d’acord amb el Pla General d’Urbanisme.

La iniciativa té el seu antecedent a l’Assemblea Extraordinària del dia 21 de setembre de 2017, en la que es va aprovar l’adquisició del solar amb una superfície total de 1.306,60 m2, amb l’objectiu de construir una nova seu col·legial. Posteriorment es va ampliar el pla d’aprofitament dels terrenys projectant una residència de metges interns residents i d’altres metges vinculats al sistema universitari, amb l’objectiu de donar serveis i atreure a nous col·legiats. El nou edifici contempla espais destinats a recepció i atenció als col·legiats, despatxos per a diferents departaments, sala de juntes, sala de formació i presentacions, serveis, zona d’estar per al personal, zona social i cafeteria, espai polivalent i de pràctiques guiades, accessos i espais d’arxiu, a més d’aparcament de vehicles.

L’aprovació inicial del Pla correspon, per delegació, a la Junta de Govern Local. Serà necessari exposar a informació pública l’acord d’aprovació i el document tècnic en el plaç d’un mes. Transcorregut el període d’informació pública es pot procedir, en el seu cas, a l’aprovació provisional per part de la Paeria i, posteriorment, s’enviarà l’expedient a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Lleida per poder procedir a la seva aprovació definitiva.
Cal destacar que en breu es procedirà a l'enderroc de la construcció actual, per tal de deixar buidat el solar.

D’aquesta forma, s’han dut a terme els primers passos a seguir a les tramitacions fins aconseguir la seva aprovació definitiva. Serà llavors, una vegada finalitzada la tramitació del mencionat Pla, quan el projecte final de construcció de la nova seu serà presentat i sotmès a aprovació per part de l’Assemblea General de Col·legiats.

Atentament,

Junta de Govern del COMLL

crossmenu