Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Celebració el 13 de juny de la XXI Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial a Lleida

17/04/2019
Categoria:

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial, en col·laboració amb la Universitat de Lleida (UdL), organitza la seva XXI jornada, que en aquesta edició se centrarà en el tema Implicant la ciutadania en la millora de la qualitat assistencial. La trobada es realitzarà el 13 de juny, de les 9.00 a les 18.30 hores, a l’Auditori Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la UdL.

Joan Carles March pronunciarà a les 9.15 hores la conferència inaugural El pacient com a clau per a la millora de la qualitat. A les 10.00 hores, s’iniciarà la taula rodona Com ens involucrem? Com ens podem involucrar?, que moderarà Fernando Barcenilla, amb la participació de Francisca Torribo, un representant de Salut Mental-Sant Joan de Déu, Ignacio García i José Luis Baquero. Una segona taula rodona, moderada per Xavier Cabré, debatrà sobre Humanitzant l’assistència: integrant el ciutadà amb Jesús Caballero, Moisés Mira, Estrella Mª Lalueza, David Nadal i un representant del programa Horitzó 2020 de la Unió Europea.

Per la tarda, a les 15.30 hores, hi haurà un espai de treball creatiu, moderat per Mª José Bueno, amb aportacions de Giovanna Gabriele. Després de la presentació de les comunicacions a la jornada, se celebrarà la cloenda i el lliurament de premis amb les intervencions del pacient expert Fernando Canalejo i l’exposició de les conclusions científiques dels debats.

Més informació, a http://jornadascqalleida.com/.

crossmenu