Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Assemblea anual ordinària del COMLL l’11 d’abril.

04/04/2019
Categoria:

Es lliuraran el XVII Premi a la Solidaritat en l’àmbit sanitari i les beques de formació per a residents

 

Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COLL) celebrarà l’assemblea anual ordinària el proper dia 11, a les 19.30 hores en primera convocatòria i a les 20.00 hores, en segona. Durant la reunió, es lliurarà el XVII Premi a la Solidaritat en l’àmbit sanitari a la Fundació Ferreruela Sanfeliu pel seu projecte Dret a la visió per Lleida. Així mateix, es donaran les beques de formació als metges residents guanyadors d’aquesta tercera convocatòria i s’imposaran les insígnies als col·legiats i col·legiades honorífics.

L’ordre del dia inclou la presentació de l’informe del president, Dr. Ramon Mur, i la memòria d’activitats que exposarà la secretària de la Junta de Govern, Dra. Maria Irigoyen. Posteriorment, es donaran a conèixer el balanç i la liquidació del pressupost del 2018 i la proposta pressupostària per al 2019 i, si s’escau, s’aprovaran.

Les seccions col·legials del COMLL sotmetran a l’aprovació de l’assemblea els seus informes, els balanç de la liquidació dels pressupostos de l’any anterior i la proposta de pressupostos per a enguany. A més, es debatrà la modificació de la denominació i el reglament de la secció de Metges de Tractaments Complementaris.

crossmenu