Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Acord de col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida i el COMLL

23/02/2022
Categoria:

La Cambra de Comerç de Lleida i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida han signat un acord de col·laboració per tal que les empreses lleidatanes que formen part de la Cambra puguin oferir serveis i avantatges als col·legiats del COMLL.

Aquest acord es plasmarà en la nova web del COMLL, que es farà pública properament, i que inclourà un apartat on es podran consultar totes les ofertes i promocions disponibles i a les que podran accedir tots els metges de Lleida només presentant el seu carnet col·legial. El conveni tindrà una durada d’un any prorrogable anualment.

Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha explicat que aquest pacte suposa una aliança estratègica per captar i retenir talent a les nostres terres. En aquest sentit, ha afegit: “A Lleida tenim la sort de ser petits i conèixer-nos tots. És per això que cal aprofitar-ho i crear aliances estratègiques entre els principals agents del territori per tirar endavant”. Per la seva banda, el Dr. Ramón Mur, president del COMLL, ha destacat que "el Col·legi Oficial de Metges de Lleida compta amb més de 2.000 metges inscrits i treballem perquè tots ells gaudeixin de serveis de qualitat i de proximitat".

crossmenu