Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

XV Congrés Nacional de Virologia de la Societat Espanyola de Virologia i 11è Congrés Internacional del Global Virus Network

05/02/2019
Categoria:

La Societat Espanyola de Virologia organitza el XV Congrés de Virologia, que se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, del 9 al 12 de juny. El congrés s’organitzarà en sessions paral·leles i inclourà temes com immunologia i vacunes, antivirals, interacció virus-hoste, epidemiologia i diagnòstic viral, morfogènesi i biologia estructural, virus emergents i reemergents i els virus com a eines biotecnològiques, entre d’altres.

Per primera vegada, el Congrés de la SEV s’organitza conjuntament amb la Xarxa Global de Virus (Global Virus Network, GVN), una aliança internacional de centres d'excel·lència en el camp de la Virologia humana, animal i vegetal (www.gvn.org).El Dr. Robert Gallo, descobridor del primer retrovirus humà, HTLV-1, i autor del descobriment conjunt del VIH com a causa de la SIDA i el desenvolupament de l’anàlisi de sang del VIH, pronunciarà la conferència inaugural.

Paral·lelament, se celebrarà els dies 10 i 11 de juny l’11è Congrés Internacional del Global Virus Network, que estarà obert a totes les delegacions.

Més informació, a https://www.virologia2019.com/index.php/es/

 

crossmenu