Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

XIV Jornada de Tabaquisme a Lleida el proper dia 20 de març

13/02/2020
Categoria:

Tabac

Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), la Universitat de Lleida (UdL) i l’IRBLleida organitzen la XIV Jornada de Tabaquisme, que se celebrarà el proper 20 de maig, a la Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (Av. de l’Estudi General, 4 – Lleida). El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) col·labora amb la jornada.

Els participants debatran diversos temes sobre les Noves perspectives del tabaquisme. Els ponents seran el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya Sant Cugat del Vallès; Marta Chuecos, directora de l’EAP Rocafonda-El Palau, de Mataró; Toni Veciana, representat del Consell de Col·legis Farmacèutics al Consell Assessor sobre Tabaquisme a Catalunya, i el Dr. José María Abellán, catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Múrcia.

La Dra. Teresa Hernández, cap del Servei de Promoció de l’ASPCAT Lleida i Alt Pirineu Aran, i el Dr. Carles Alsinet, psicòleg de la càtedra d’Innovació Social de la UdL. Les sessions es podran seguir presencialment i on line a través de l’enllaç https://newstabac.com/. La inscripció és gratuïta, però cal formalitzar-la abans del dia 16 de març. Inscripcions, a http://gss.cat/ca/node/52033.

 

 

 

crossmenu