Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

“Viu l’experiència SEM!”, jornada de portes obertes al Servei d’Emergències Mèdiques adreçada a metges i metgesses

19/02/2020
Categoria:

Captació de Metges_CartellCanviDatav02

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) organitza l’activitat Viu l’experiència SEM, una jornada de portes obertes per donar-se a conèixer i captar professionals joves de la Medicina i MIR. La trobada tindrà lloc el 18 de març, de les 15.00 a les 18.00 hores, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat (C. Agustí Goytisolo, 22-28).

La Dra. Victoria Jodar, metgessa del SEM, començarà la jornada amb la intervenció Experiència en primera persona. A continuació, es realitzaran taller sobre Suport Vital Avançat, Suport Vital Avançat de Traumatologia i Central de Coordinació Sanitària. A les 17.00 hores, el Dr. Xavier Jiménez, de la direcció mèdica del SEM, parlarà sobre La importància dels codis en les patologies temps-dependents. Després d’un debat obert, el Dr. Antoni Encinas, gerent del SEM, i Àlex Quílez, cap de Gestió de Persones del SEM, clouran la jornada.

Les inscripcions són gratuïtes, però l’aforament és limitat. Per tant, cal inscriure’s prèviament fins al 6 de març a https://form.jotform.com/200402855607349.

crossmenu