Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

VI Congrés Nacional de Deontologia Mèdica del 4 al 6 d’abril a Badajoz

19/02/2019
Categoria:

El VI Congrés Nacional de Deontologia Mèdica se celebrarà a Badajoz els dies 4, 5 i 6 del més d’abril. Ricardo de Lorenzo, president de l’Associació Espanyola de Dret Sanitari, inaugurarà el congrés amb la conferència Dret sanitari: una nova cultura. El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara; el president del Col·legi de Metges de Badajoz, Pedro Hidalgo, i el president de la Comissió Deontològica de l’IcmBA, Mariano Casado, intervindran en la cloenda.

El programa consta de diverses taules rodones que tractaran sobre El metge davant la violència de gènere, Compromís de Badajoz 2009-2019, Ètica i Deontologia en la donació en asistòlia, Llacunes deontològiques en l’actualitat, El metge virtuali Atenció al final de la mort. Pel que fa a les comunicacions, hauran de ser en format pòster i el termini per lliurar-les finalitza el 15 de març.

Més informació i inscripcions, a www.congresodeontologiabadajoz.com o a la Secretaria Tècnica del congrés(deontologia2019@icombadajoz.org)i telèfon: 924 23 25 00).

crossmenu