Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

SEMERGEN organitza les 6nes Jornades Nacionals de Dolor el 6 i 7 de març a Las Palmas

28/01/2020
Categoria:

Jornades Sermergen dolor

La Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) organitza les 6nes Jornades Nacionals de Dolor, que tindran lloc els dies 6 i 7 de març a Las Palmas de Gran Canària. El programa preveu taules de debat sobre les últimes novetats, tallers d’habilitats pràctiques i la presentació de comunicacions. Les jornades començaran el divendres dia 6, a les 16.30 hores, i finalitzaran dissabte dia 7 amb l’acte de cloenda a les 17.30 hores.

Els temes a desenvolupar en els tallers seran l’ús dels opiodes de manera responsable, el maneig pràctic de les cefalees a l’Atenció Primària, les infiltracions ecoguiades en el tractament del dolor crònic i l’exploració del raquis. Aquests tallers es realitzaran simultàniament.

Les taules abordaran la funcionalitat com a objectiu del dolor crònic, la utilització dels fàrmacs i les dosis adequades en dolor neuropàtic, l’Update en dolor: micropíndoles i l’eficàcia i la seguretat de l’associació paracetamol/tramadols a dosis fixes. La inauguració de les jornades se celebrarà a les 18.00 hores del primer dia.

Més informació i inscripcions, a www.dolorsemergen.com.

 

crossmenu