Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Sebastià Barranco, vicepresident del COMLL, explica en una entrevista al diari “Segre” la seva experiència a la UCI contagiat pel coronavirus

15/05/2020
Categoria:

Sebas

Sebastià Barranco, vicepresident del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), explica avui en una entrevista al diari Segre la seva experiència a la UCI per infecció de la COVID-19. Barranco va ingressar el 28 de març a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i va estar més de vint dies intubat i en coma induït. El 8 d’abril li van donar l’alta mèdica i segueix la recuperació al seu domicili.

Aquest metge convertit en pacient recorda que el procés de la infecció va ser molt ràpid. “Vaig caure en picat”, diu, ja que en un dia i mig una primera radiografia dels pulmons va sortir bé i una segona va mostrar pneumònia. Després, un cop a la UCI, semblava millorar, però va sofrir pics de febre molt elevada.

Sebastià Barranco parla dels somnis que tenia a la UCI, la majoria dels quals li recordaven la família. En un somni, els seus nets li deien “vinga, padrí, tira endavant!”. Creu que aquest somni el va ajudar a recuperar-se. El moment més emotiu el va viure quan el van despertar i desintubar i es va poder comunicar verbalment, tot i que pensava que hauria de tornar a aprendre a parlar.

“Tenim de veritat un grup de professionals sanitaris impressionant”, afirma Barranco després de la seva experiència i d’admetre que “quan estàs allà (UCI) ets totalment depenent, sents una gran impotència”.

Podeu llegir l’entrevista a https://www.segre.com/noticies/guia/2020/05/15/_106120_1111.html

crossmenu