Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Responsables del programa PAIMM demanen més implicació de les Administracions públiques per treballar en la prevenció del metge malalt

26/06/2019
Categoria:

Responsables del PAIMM demanen més implicació de les Administracions públiques per treballar en la prevenció dels professionals sanitaris que pateixen trastorns mentals i addiccions. Així ho van manifestar en el III Congrés Mundial de la World Association on Dual Disordes i en el VI Congrés Internacional de la Societat Espanyola de Patologia Dual.

El Dr. Serafín Romero, president de l’Organització Mèdica Col·legial i de la seva fundació social, va afirmar que “l’objectiu final –del PAIMM– és garantir la bona praxis, tot garantint el millor estat de salut del metges”. Va afegir que “les Administracions públiques han de garantir als professionals de la Sanitat l’accés a aquests serveis assegurant-ne la confidencialitat”.

Les Administracions públiques han de tenir “un compromís directe i una complicitat no només pel que fa al finançament sinó també en la creació de comissions de seguiment de casos PAIMM”, segons el Dr. Romero. El president de l’OMC va destacar, així mateix, que el programa té l’objectiu d’aconseguir la prevenció, la promoció, la rehabilitació i la reincorporació del professional al seu lloc de treball.

EL PAIMM va néixer fa 20 anys al Col·legi de Metges de Barcelona i actualment està implantat en totes les comunitats autònomes. Durant aquestes dues dècades, ha atès 4.294 metges.

crossmenu