Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Registre de metges afectats per la COVID -19

21/05/2020
Categoria:

Logo OMC

El Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM) ha posat en marxa l’Observatori de Metges afectats per la COVID-19 amb la intenció de valorar l’impacte que la malaltia ha causat entre els membres de la nostra professió. Les dades recollides a través del formulari ens permetran conèixer el número d’afectats, i les diferents condicions que van haver d’afrontar els nostres companys durant la pandèmia, així com conèixer las conseqüències que la infecció els ha provocat.

Les dades obtingudes ens proporcionaran informació rellevant per poder afrontar nous brots, o futures pandèmies, i a la nostra organització li serviran per establir les accions jurídiques, professionals i de protecció social adreçades a aconseguir que la nostra professió sigui considerada de risc, i que la malaltia per COVID-19 sigui considerada malaltia professional, i en aquells casos en els quals hi hagi hagut seqüeles o morts establir noves prestacions, o bé per al professional o bé per a la seva família, des de la nostra Fundació de Protecció Social.

En els COM resideix la representació de la professió mèdica, i des de allí és on podem arribar a tots, independentment del lloc de treball o del tipus d’exercici realitzat pels professionals. Sol·licitem la vostra col·laboració perquè no només sou necessaris sinó imprescindibles en aquesta tasca de difusió perquè tot el que ha estat afectat ompli el formulari de recollida de dades.

El qüestionari és totalment anònim, i només es permet l’entrada un cop validats en el Registre del CGCOM el número de col·legiat i el DNI, per comprovar que qui respon és metge col·legiat.

També s’ha d’omplir el Codi Captcha i l’acceptació de la cessió de les dades per al seu tractament abans de procedir a la validació.

És molt important advertir que, una vegada tramés el formulari, el Registre no permetrà una nova entrada per la qual cosa és important no equivocar-se a l’omplir-lo.

En cas de tenir alguna dificultat per validar l’accés, s’haurà de posar en contacte amb el seu Col·legi per verificar les dades de col·legiació.

El disseny permet omplir el formulari en menys de 4 minuts, y les respostes no s’associen a la identitat del col·legiat.

S’accedeix al formulari a través de l’enllaç https://www.cgcom.es/registro-covid o bé des de la pàgina del Consell www.cgcom.es

 

crossmenu