Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Rebuig a la pròrroga de contractació dels residents d’últim any per part de les vocalies del Consell General de Col·legis de Metges d’Espanya

01/04/2020
Categoria:

metges residents

La Vocalia de Metges Joves i de Promoció de l’Ocupació i la resta de vocalies del Consell General de Col·legis Oficial de Metges d’Espanya (CGCOM) rebutgen la pròrroga de la contractació de metges residents d’últim any. Totes les vocalies demanen que es reconegui com a especialistes els MIR que finalitzen el període de formació el proper mes de maig.

Els metges residents que s’han afegit a les plantilles sanitàries per combatre la pandèmia del COVID-19  expressen el seu malestar i la seva decepció pel tracte que els dóna el Ministeri de Sanitat. A més, consideren que la pròrroga del contracte com a MIR “és un greuge comparatiu amb la resta d’especialitats mèdiques i quirúrgiques”.

Els metges residents protesten també per la manca d’equips de protecció individual i provés diagnòstiques per als sanitaris i reclamen “Ni un dia més sense augmentar les mesures d’aïllament comunitària”.

Vegeu el comunicat complert a https://www.comll.cat/informacion-sobre-el-coronavirus/.

 

crossmenu