Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Quarta edició del “Curs de Mediació Sanitària” de l’Organització Mèdica Col·legial

17/10/2019
Categoria:

La Fundació per a la Formació de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) organitza la quarta edició del Curs de Mediació Sanitària, que habilita per a l’exercici professional de mediador. El curs s’iniciarà el 18 de novembre mitjançant un campus virtual i una sessió presencial, que també es podrà seguir per streaming. La durada serà de 110 hores distribuïdes en 4 mesos.

Mª Concepción Escudero, Doctora en Dret Processal, professora de la UDEMA, advocada i mediadora, i Juan Gillard, advocat especialitzat en Dret Sanitari i director del Departament de Dret Sanitari a Sánchez de León Abogados, són els directors acadèmics del curs. L’activitat s’adreça a metges, advocats i altres professionals.

El temari del programa contempla els sistemes de resolució de conflictes, el procés de mediació, les tècniques i les habilitats per a la mediació, l’organització del Sistema Nacional de Salut, els drets i els deures dels agents sanitaris i dels pacients, el mapa dels conflictes sanitaris i els conflictes interculturals.

Més informació i inscripcions, a fundacion@ffomc.org i https://www.ffomc.org/

crossmenu