Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Nou hospital de dia i SRC per a persones amb trastorns mentals a l’Hospital de Tremp

07/11/2019
Categoria:

Un nou centre amb hospital de dia i servei de rehabilitació comunitària (SRC) per a persones amb trastorns mentals s’ha posat en funcionament a l’Hospital de Tremp. El nou equipament amplia la xarxa de salut mental al Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça.

El centre té capacitat per a 14 pacients i compta amb un equip multidisciplinari format per dos psiquiatres, dues psicòlogues clíniques i dues infermeres de Salut Mental, dues terapeutes ocupacionals, una educadora social i una treballadora social. L’espai, de prop de 355 m2, consta de dos despatxos individuals, un despatx per atendre a les famílies, dues sales de treball multidisciplinari, dues sales de teràpia polivalents, una sala d’estar i una cuina-menjador.

Els nous serveis milloraran l’atenció en salut mental a les esmentades comarques i evitaran el trasllat de pacients a Lleida.

Uns 300.000 € s’han invertit en l’equipament. La Diputació de Lleida ha aportat 118.000 € i Gestió de Serveis Sanitaris ha finançat la resta de l’import.

Foto3
Foto3
crossmenu