Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

L’Organització Mèdica Col·legial ofereix el curs d’anglès mèdic en línea “Spanisch Doctors”

07/01/2020
Categoria:

Curs anglès OMC baixa

La Fundació per a la Formació de l’Organització Mèdica Col·legial ofereix el curs d’anglès mèdic on line Spanisch Doctors. L’activitat s’adreça a metges i estudiants de Medicina hispanoparlants que vulguin millorar el seu nivell en aquest idioma per treballar en països de llengua anglesa, conèixer altres sistemes sanitaris i aprofitar recursos formatius o científics en anglès.

El curs s’estructura en 9 unitats didàctiques mensuals, amb diferents àrees clíniques. L’organització facilita cada mes un fascicle tipus revista, audios amb els continguts en anglès, vídeos de suport, exercicis i fòrum per consultar dubtes. La majoria de les sessions apliquen el mètode Spandoc, que exposa escenes o textos mèdics reals i ofereix explicacions, avisos i comentaris.

El programa comença amb la inscripció al volum 1 i, si es desitja, es segueixen els volums 2 i 3 en posteriors anualitats. Els volums estan acreditats per SEAFORMEC amb 45 European CME Credits (ECMEC’s), que equivalen a 6,9 crèdits del Servei Nacional de Salut per trimestre. Els cursos també estan reconeguts per la Unió Europea de Metges Especialistes que, mitjançant el seu acord amb l’American Medical Association, gaudeixen de reconeixement als Estats Units.

Més informació, a https://www.spandoc.com/spanish-doctors/#contacto.

Inscripcions, a https://www.spandoc.com/spanish-doctors/inscripcion/.

 

crossmenu