Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

L’IDIAP Jordi Gol i el COMLL inicien una col·laboració per fomentar la recerca en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida

08/10/2021
Categoria:

La Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJgol) i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLleida) varen signar el passat dia 1 d’octubre un acord de col·laboració per desenvolupar activitats de manera conjunta per fomentar la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària a Lleida entre les persones col·legiades al COMLL.

Amb l’inici d’aquesta col·laboració entre ambdues entitats es vol fomentar la participació dels col·legiats en la recerca serveis i formació organitzada per l’IDIAPJGol, atorgant també una beca anual del COMLL destinada a un projecte realitzat i/o liderat per col·legiats i col·legiades d’atenció primària del Col·legi.

L’acord es var signar per part del President del Col·legi de Metges de Lleida, el Dr. Ramón Mur Garcés, i, del director de l’IDIAP Jordi Gol, el Dr. Josep Basora Gallisa. A l’acte hi van assistir, tanmateix, el Vicepresident del Col·legi de Metges, el Dr. Sebastià Barranco, i la coordinadora de la Unitat de Suport a la Recerca d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut a Lleida, la Dra. Marta Ortega Bravo.

La Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) és un centre de referència en la recerca i la promoció de la salut al primer nivell assistencial que té com a objectiu impulsar i desenvolupar la innovació, la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària, i oferir formació amb la finalitat de generar coneixements, difondre resultats i traslladar-los a la pràctica clínica per aportar eficiència al sistema sanitari i promoure i millorar la salut de les persones.

La Fundació Jordi Gol i Gurina es va crear l’any 1996, per l’Institut Català de la Salut, amb la finalitat de promoure i gestionar la innovació, la formació, la docència i la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària. L’any 2006 va passar a anomenar-se Fundació lnstitut per a la recerca a l'Atenció Primària Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) gràcies a un conveni amb el Departament de Salut. Al 2010 s'adscriu a la UAB com a Institut Universitari de Recerca en Atenció Primària.

crossmenu