Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

L’Hospital Vall d’Hebron organitza al febrer el “Segon Curs de Diagnòstic Radio-Patològic Integrat”

13/12/2019
Categoria:

Hospital Vall d’Hebron

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de Barcelona, organitza el Segon Curs de Diagnòstic Radio-Patològic Integrat. L’activitat tindrà lloc els dies 13 i 14 de febrer de 2020, al Saló d’Actes del Pavelló Docent del centre hospitalari. El curs se centrarà en la Ginecopatologia i hi intervindran ponents nacionals i internacionals.

El curs s’adreça als especialistes de les àrees implicades en el diagnòstic del càncer i s’estructura en tres blocs, que inclouen la patologia ovàrica, la uterina i la cervical. L’organització preveu una sessió d’actualització clínica al final de cada bloc.

El directors del curs són els Drs. Santiago Ramon y Cajal, Manel Escobar i Antoni Gil-Moreno. Els ponents seran les Dres. Silvia Cabrera, Anais Malpica, Stefania Orlando, Assump Pérez-Benavente i Marta Vera i els Drs. Josep Castellví, Ángel García, Aurelio Matamoros, César Morán i José Luis Sánchez. Les Dres. Lorena Fariñas i Adela Saco i els Drs. Jaume Ordi i Rafael Salvador Izquierdo hi participaran com a ponents convidats.

Més informació i inscripcions, a 2º Curso de Diagnóstico Radio-Patológico Integrado.

 

crossmenu