Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Les proves per accedir a la formació MIR es realitzaran el 25 d’aquest mes de gener, segon publica el BOE

02/01/2020
Categoria:

BOE

Les proves selectives 2019 per accedir enguany a la formació de Metges Interns Residents (MIR) se celebraran el dia 23 d’aquest mes de gener, segons la resolució de la Direcció General d’Ordenació Professional publicada al Boletín Oficial del Estado (BOE). La resolució també nomena les comissions qualificadores de les diferents titulacions (Medicina, Farmàcia, Infermeria, Psicologia, Química, Biologia i Física).

Mª del Valle Pérez Barbáchano subdirectora general de Títols del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, presideix la Comissió Qualificadora de Medicina. La vicepresidenta és Mª Ángeles López Orive, subdirectora general d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Mª Elisa Camino, cap de secció de la Subdirecció General d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, actua com a secretària.

La comissió inclou en qualitat de vocals el degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat d’Alcalà de Henares, Manuel Rodríguez Zapata; el coordinador de Docència, Formació, Investigador i Qualitat del Complex Universitari de Toledo, Agustín Julián Jiménez, i el resident de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Roger Collet.

crossmenu