Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

La professió mèdica reconeix la necessitat de donar respostes efectives davant la societat amb programes com el PAIMM

07/10/2019
Categoria:

El VIII Congrés del Programa d’Atenció Integral al Metges Malalt, que es va celebrar a Múrcia els passats dies 3 i 4, va concloure en la Declaració de Múrcia que la professió mèdica i les seves organitzacions reconeixen la necessitat de donar respostes efectives davant la societat mitjançant programes com el PAIMM. Al llarg de les dues jornades 200 experts van debatre diferents aspectes d’aquest programa.

Així, els congressistes van parlar sobre la salut de les noves generacions de metges i dels MIR, els riscos que comporta l’exercici professional, el control de la praxi, l’estigmatització del metge malalt, el finançament del PAIMM –que va comptar amb la participació de Ramon Mur, president del Col·legi de Metges de Lleida– i la necessitat de comunicar i divulgar aquest programa.

Durant la cloenda, el Dr. Serafín Romero, president de l’Organització Mèdico Col·legial, va afirmar que eines com el PAIMM o la Validació Periòdica de la Col·legiació fan que “ningú no dubti que hem d’estar sota el paraigües del control professional i sentir-nos orgullosos que, malgrat els temps que corren, la professió mèdica segueix mantenint els seus principis en qualsevol lloc del món”.

Paral·lelament al Congrés del PAIMM es va celebrar també la II Trobada Llatinoamericana.

crossmenu