Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

“La interinitat, els sous baixos i la massificació de la demanda combinen malament amb el risc de patir agressions”, segons el Dr. Ramon Mur, president del COMLL

14/03/2019
Categoria:

“La interinitat, els sous baixos i la massificació de la demanda combinen malament amb el risc de patir agressions”, opina el Dr. Ramon Mur, president del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, en un article publicat avui als diaris Segrei La Mañana. El Dr. Mur recorda que el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya ja va alertar al Parlament dels desgast i la precarietat laboral que pateixen els metges i les metgesses, sobretot els més joves.

Sota el títolDavant les agressions sanitàries, tolerància zero, l’article reclama als partits polítics que abordin la Sanitat com una qüestió d’Estat. Argumenta que “aturar la xacra requereix un compromís institucional més ferm i aprofundit que, sense posicions partidistes, valori la Sanitat i els professionals que hi aporten la seva feina com un eix vertebrador i imprescindible de la societat del benestar”.

El Dr. Mur també recomana endegar una tasca pedagògica perquè la ciutadania sigui conscient que “el fet de respectar els metges és una garantia per a la salut de tothom”.

crossmenu