Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

La Generalitat de Catalunya atorga la medalla Josep Trueta al Dr. Joan Viñas, la Dra. Elvira Fernández i el Dr. Josep Terés

20/11/2019
Categoria:

Joan ViñasDra. Elvira FernándezDr. Josep Terés

La Generalitat de Catalunya ha atorgat la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari al Dr. Joan Viñas, la Dra. Elvira Fernández i el Dr. Josep Terés. Aquests guardons, que es concedeixen a proposta del Departament de Salut, reconeixen la tasca realitzada per tots tres en la millora de la salut.

El Dr. Joan Viñas, que també està en possessió de la Creu de Sant Jordi, ha estat degà de la Facultat de Medicina de Lleida i, posteriorment, rector de la Universitat de Lleida. Fa pocs dies va rebre el reconeixement de la Universitat de Lleida, que va posar el seu nom a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina lleidatana.

La Dra. Elvira Fernández ha presidit l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) i ha estat la cap de Unitat de Detecció i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA) de l’Hospital Arnau de Vilanova. També era secretària de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Nefrologia.

El Dr. Josep Terés és catedràtic de Patologia Mèdica de la Universitat de Lleida i de la Universitat de Barcelona.

El lliurament de les medalles Josep Trueta tindrà lloc el 29 de novembre al Palau de la Generalitat.

crossmenu