Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

La FPSOMC convoca els Premis Jesús Galán 2020 als millors expedients acadèmics

25/05/2020
Categoria:

premi jesus galan 2020

Els Premis Jesús Galán, que convoca la Fundació per a la Protecció Social de l'OMC anualment, celebren una nova convocatòria a 2020 amb l'objectiu d'enaltir el treball i la dedicació a l'estudi acadèmic que realitzen els orfes de metges acollits en la Fundació.
Els premis per a orfes de metges acollits per la Fundació, dotats amb 5.600 euros, es distribueixen en dues categories per al curs 2018/2019, una pel millor expedient acadèmic en els estudis de medicina i una altra pel millor expedient acadèmic de qualsevol altra disciplina.

Les candidatures han d'enviar-se a través dels Col·legis Oficials de Metges abans del pròxim dia 31 de juliol. Els Col·legis Oficials de Metges les enviaran a la Fundació per correu electrònic a l'adreça: fundacion@fpsomc.es, indicant en l'Assumpte: Candidatura al Premi Jesús Galán 2020 – COM de......, acompanyades de la baremació de cada expedient acadèmic en la qual s'especifiqui la nota final.

La Junta del Patrons de la Fundació determinarà les candidatures guanyadores en el transcurs de la reunió ordinària que se celebrarà el mes de setembre de 2020, així com la data del lliurament dels premis.
Aquests guardons es van establir en memòria de la labor duta a terme pel Dr. Galà com a vicepresident del llavors Patronat d'Orfes i Protecció Social de Mèdics Príncep d'Astúries.

La Fundació per a la Protecció Social de l'OMC

La Fundació per a la Protecció Social de l'OMC, és un òrgan de solidaritat entre el col·lectiu mèdic davant les diverses necessitats de protecció que aquests o les seves famílies puguin presentar. En l'actualitat proporciona assistència a prop de 3.000 beneficiaris a través de les diferents Prestacions de Protecció Social recollides en el seu Catàleg 2020: Servei d'Atenció Social, Prestacions Assistencials, Dependència i Discapacitat, Conciliació de la Vida Personal, Familiar i Professional, Prevenció, Promoció i Protecció de la Salut del Metge, i Protecció en l'Exercici Professional.

crossmenu