Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

III Premis COMLL 2023 a la recerca en l'atenció primària de Salut

21/11/2023
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), amb la col·laboració de l’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut Atenció Primària Lleida, ha atorgat avui els III Premis COMLL a projectes de recerca en l’Atenció Primària de Salut 2023 amb l’objectiu d'incentivar la recerca en l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut a Lleida.

En aquesta tercera convocatòria s’han presentat 10 treballs de recerca que han estat avaluats per un jurat format per

  • Dra. Maria Teresa Castañ Abad, facultativa de l’AEP Rambla Ferran i membre de la Unitat Docent Multidisciplinària d’Atenció Familiar i Comunitària
  • Dr. Eugeni Paredes Costa, facultatiu de l’EAP Onze de setembre
  • Dr. Iñigo Lorente Doria, facultatiu de l’EAP Primer de Maig i secretari de l’anterior Junta de Govern del COMLL en el moment de la convocatòria dels premis

L'acte ha estat presidit per l’adjunta a Direcció de l’IDIAP Jordi Gol, Sra. Anna Berenguera, i la vicepresidenta primera del COMLL, Dra. María Chiné.

Els dos premis, dotats cadascú amb 1.500 € i la certificació de l’assoliment del premi, ha estat concedits a la Dra. M. Dolors Rodrigo Claverol, per "Estudi d'eficàcia de la teràpia assistida amb animals en població infantil amb trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH)", i a la Dra. Agnès Huguet Feixa pel seu treball "Avaluació dels missatges de dubte o rebuig vacunal a les xarxes socials".

Galeria d'imatges

crossmenu