Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

II Premis COMLL 2022 a la recerca en l’atenció primària de salut

14/12/2022
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), amb la col·laboració de l’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut Atenció Primària Lleida, ha atorgat avui els seus II Premis COMLL a projectes de recerca en l’Atenció Primària de Salut 2022. L’objectiu és incentivar la recerca en l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut a Lleida.

Tant per part de l’IDIAP JGol com per part del COMLL s’ha valorat amb molta il·lusió aquests ajuts per l’Atenció Primària, ja que la majoria dels premis es dirigeixen a metges especialistes.

Han estat 10 els treballs de recerca presentats en aquesta convocatòria, en els que s’han valorat sobretot l’aplicabilitat de les conclusions. El jurat ha destacat els estudis realitzats en l'atenció primària rural presentats i la important presència de residents entre els participants.

Els dos premis, dotats cadascú amb 1.500 € i la certificació de l’assoliment del premi, has estat concedits a la Dra. M. Dolors Rodrigo Claverol, pel seu "Estudi d'eficàcia de la teràpia assistida amb gossos en població infantil durant l'extracció sanguínia o dental: Projecte EXTRA-CAN", i al metge resident Dr. Pablo Gallego Nicolás, pel seu treball "El gruix de la fàscia plantar és un predictor de mal control de la diabetis mellitus tipus 2".

crossmenu