Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

I Premi COMLL a projecte de recerca en l’Atenció Primària de salut 2021

01/12/2021
Categoria:
Arxius relacionats

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), amb la col·laboració de l’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut Atenció Primària Lleida, convoca el I Premi COMLL a la recerca en l’atenció primària amb la finalitat de facilitar i fomentar la recerca entre els equips d’atenció primària de salut i les persones i grups que hi treballen.

L’objectiu d’aquest premi és motivar els professionals de la medicina per a la realització de projectes de recerca en l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut a Lleida.

S’estableix un únic premi que està dotat amb la quantitat única i indivisible de 1.500€ i certificació a les persones autores de l’assoliment del premi.

El termini per a la presentació de treballs restarà obert des del dia 1 de desembre de 2021 fins al 31 de desembre de 2021.

Pot optar al premi qualsevol persona professional col·legiada al COMLL que treballi en algun Equip d’Atenció Primària (EAP), grup de treball d’Atenció Primària de Salut i que treballin a l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut d’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran.

Les bases del premi es poden consultar en el document adjunt.

crossmenu