Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

I Jornada Pla d’Atenció a la Persona Gran al Servei Basc de Salut

28/01/2019
Categoria:
Arxius relacionats

El Servei Basc de Salut, Osakidetza, organitza la I Jornada Pla d’Atenció a la Persona Gran a Osakidetza, que tindrà lloc el 14 de març, de les 8.30 a les 14.30 hores, a l’Hospital Cruces de Barakaldo. El Dr. Leocadio Rodríguez Mañas, metge i investigador, cap del Servei de Geriatria de l’Hospital Universitari de Getafe, professor de la Universitat Europea de Madrid i científic del CIBER Fragilitat i Envelliment Saludable de l’Institut de Salut Carlos III, pronunciarà la conferència inaugural Prioritzant la funció: per què i com.

Durant la jornada, es parlarà de la gestió de la medicació, de la importància de l’exercici i el control nutricional i de la necessitat de garantir la coordinació sociosanitària. Hi haurà també l’exposició pràctica d’intervencions en una persona gran fràgil i de l’atenció a domicili d’una persona gran. A les 13 hores, està prevista una taula de debat sobre Funció com a eix de l’atenció a les persones grans.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia a http://www.osakidetza.euskadi.eus/evento/vii-jornada-seguridad-del-paciente/r85-pkcong02/es/

crossmenu