Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Homenatge als metges morts per la COVID-19, entre ells el Dr. Albert Coll i Nus

04/11/2022
Categoria:

Anit, com a preàmbul a la VII Convención de la Profesión Médica, que té lloc a Madrid del 3 al 5 de Novembre organitzada pel Consejo General de Médicos, es va retre homenatge als 125 companys morts en la pandèmia de COVID-19.

A l'acte van assistir més de 500 persones entre professionals mèdics, autoritats, juntes directives dels col·legis de metges i els familiars dels traspassats. A més, ha comptat amb la participació dels membres de la Comisión Permanente del CGCOM. Durant la trobada, les famílies han estat acompanyades pels membres de les juntes directives dels col·legis de metges als quals pertanyien els col·legiats.

El Dr. José Manuel de la Font Martín, vidu de la Dra. Eliecer Martina López Muñoyerro i també mèdic, va parlar en nom de tots els familiars i va expressar el seu agraïment al CGCOM i als col·legis de metges per “reconèixer i homenatjar la memòria dels nostres sers estimats. Gràcies per aquest record tan emotiu i merescut”.

El Dr. Ramón Mur, com a president del Col·legi de Metges de Lleida, va recollir la medalla amb la concessió de Col·legiat d'Honor amb Emblema de Plata al Dr. Albert Coll i Nus, col·legiat del COMLL que va morir per COVID-19 a l'abril de 2020, mentre exercia la Medicina. La insígnia va ser recollida en nom de la família del Dr. Coll, a qui se li farà lliurament d'aquesta.

Veure vídeo SIEMPRE PRESENTES

crossmenu