Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Entrega I Premi COMLL a projecte de recerca en l’Atenció Primària de salut 2021

18/03/2022
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), amb la col·laboració de l’IDIAPJGol i l’Institut Català de la Salut Atenció Primària Lleida, ha atorgat avui el seu I Premi COMLL al projecte de recerca en l’Atenció Primària de Salut 2021. L’objectiu és incentivar la recerca en l'Àmbit de l'Atenció Primària de Salut a Lleida.

Tant per part de l’IDIAP JGol com per part del COMLL s’ha valorat amb molta il·lusió aquesta beca per l’Atenció Primària, ja que la majoria del premis s’organitzen per a metges especialistes.

Han estat 11 els treballs de recerca presentats en aquesta convocatòria, en els que s’han valorat sobre tot l’aplicabilitat de les conclusions i destaca la important participació de residents en aquest projectes.

El premi ha estat concedit a la Dra. Cristina Molins Rojas pel seu projecte sobre “Utilitat del cribratge poblacional del deteriorament cognitiu a la població de Lleida”. La guanyadora ha rebut el premi dotat amb la quantitat única i indivisible de 1.500€ i la certificació de l’assoliment del premi.

La segona i tercera millors puntuacions han estat per a la Dra. Anna Pons i la Dra. Dolors Rodrigo, respectivament.

crossmenu