Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Enguany creix un 19,5% la participació en el Concurs Infantil de Nadales del Col·legi de Metges de Lleida

26/11/2019
Categoria:

1a

El Concurs Infantil de Nadales del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ha registrat enguany un increment del 19,5% de la participació respecte a l’edició del 2018. Un total de 50 petits artistes han participat en el concurs 2019 enfront dels 39 de l’any passat.

L’edat dels autors dels dibuixos de Nadal, que han emprat diferents tècniques, va entre els 6 mesos d’edat i els 11 anys. La majoria de les nadales estan fetes per infants d’entre 5 i 6 anys. Pel que fa al sexe, no hi ha diferències, ja que un 50% són nenes i un 50%, nens.

El COMLL utilitzarà el dibuix guanyador del primer premi del concurs per felicitar les festes nadalenques. L’autor o autora rebrà un val de 100 € per invertir en material didàctic a la llibreria Abacus de Lleida i un maletí amb material per dibuixar.

A més tots els participants tindran un obsequi del COMLL, que es lliurarà juntament amb els tres primers premis en una festa infantil. L’esdeveniment es celebrarà el 18 de desembre, a les 18 hores, a la Sala d’Actes de la seu col·legial, on s’exposaran els dibuixos presentats al concurs.

 

crossmenu