Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Emotiu suport de la ciutadania de Lleida als professionals de la Medicina responsables de la prevenció i de les cures al contagiats pel CoV-19

14/03/2020
Categoria:

La població de Lleida ha dedicat aquest vespre un emotiu suport i reconeixement als professionals de la Medicina que desenvolupen mesures preventives a les infeccions pel CoV-19 i atenen les persones contagiades. Centenars de famílies han sortit als balcons i a les terrasses de casa seva en una casserolada per demostrar el seu agraïment a l’esforç i dedicació dels professionals sanitaris.

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) reitera un cop més la seva consideració pels col·legiats que contribueixen a salvaguardar la salut col·lectiva de la ciutadania en aquestes condicions. A la vegada, reitera la seva vocació de servei als facultatius que prioritzen l’atenció als pacients per damunt fins i tot de compromisos personals i familiars.

El COMLL està convençut que sense la dedicació sovint altruista dels metges seria difícil superar el repte que planteja el coronavirus. Així mateix crida a la ciutadania a seguir de manera responsable les indicacions de les autoritats sanitàries.

crossmenu