Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Els farmacèutics, infermeria, metges, odontòlegs i veterinaris de Lleida exigeixen material de protecció i tests diagnòstics per als sanitaris

30/03/2020
Categoria:

Coronavirus

Davant de la pandèmia del coronavirus, els col·legis professionals de farmacèutics, infermeres i infermers, metges, odontòlegs i veterinaris de Lleida exigeixen a les autoritats sanitàries central i autonòmica que dotin el personal sanitari amb equips de protecció complets i proves diagnòstiques “de manera imminent i eficaç”. Els òrgans col·legials expressen la seva “greu preocupació” per la mancança de material de protecció i tests en un comunicat conjunt emès avui.

Els col·legis recorden que un 15% de les persones afectades pel COVID-19 són personal sanitari, un percentatge molt superior al d’altres països europeus. Alerten que les actuals condicions de treball dels professionals sanitaris posen en perill la salut de les seves famílies, de la ciutadania i de la seva pròpia. “Aquests professionals poden convertir-se, a la vegada, en vectors de contagi”, segons el comunicat.

Podeu accedir al comunicat complert, a https://www.comll.cat/informacion-sobre-el-coronavirus/.

crossmenu