Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Els Col·legis Oficials de Metges i Infermeres de Lleida recapten 10.087 euros contra la COVID-19

01/07/2020
Categoria:

Els Col·legis Oficials de Metges i Infermeres de Lleida recapten 10.087 euros contra la COVID-19
Fins a un centenar de particulars, entitats i empreses hi han col·laborat amb la campanya de donacions

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) hi han recaptat 10.087 euros entre els mesos de maig i juny per la compra del material de protecció i sanitari que ambdues institucions han anat adquirint, per a la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

Fins a un centenar de particulars, entitats i empreses hi han col·laborat amb la campanya de donacions que metges i infermeres lleidatans han activat "per complementar-nos amb l'Administració en el subministrament als centres hospitalaris, d'atenció primària, residències i altres centres assistencials d'arreu de la província", segons els responsables de la campanya.

La presidenta del COILL, Montserrat Gea; i el president del COMLL, Ramón Mur; han manifestat la seva satisfacció pel suport rebut; així com per l'experiència de col·laboració conjunta entre els dos col·lectius més grans de professionals sanitaris de la ciutat.

Metges i infermeres havien activat la recaptació a causa de les "grans quantitats de material sanitari, homologat, per fer front a aquesta pandèmia" i, és per aquesta raó, van fer una crida "a tots els lleidatans i lleidatanes i al teixit social, professional, institucional i empresarial".

Des dels primers dies d'estat d'alarma, el COILL vam iniciar una campanya de recollida de material, donacions i compres pròpies per a equipar infermeres i altres professionals amb diferent material sanitari –com són mascaretes, bates, guants, peücs, barrets, viseres facials, solucions hidroalcohòliques, etc.– en els centres hospitalaris, àrees bàsiques de salut i en una xarxa de més de 50 centres assistencials de tota la província on, també, s'han equipat les persones residents. En aquesta línia, el COMLL es va sumar a la iniciativa distribuint entre els seus col·legiats i col·legiades granotes integrals. Un subministrament que ha estat possible amb la compra de material i línies de producció obertes i finançades amb fons propis del COMLL i del COILL; les donacions d'empreses i particulars; o el material confeccionat per grups de voluntariat.

crossmenu