Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El psicòleg Rafel Martínez Leal va impartir ahir la primera sessió del curs sobre l’Autisme organitzat per COMLL

06/05/2019
Categoria:

El psicòleg Rafel Martínez Leal, coordinador de la Unitat d’Investigació en Discapacitat Intel·lectual i Trastorns del Desenvolupament del Grup Pere Mata, va impartir ahir la primera sessió del curs Trastorns de l’Espectre Autista en l’Àmbit Sanitari 2019, que organitza el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). Martínez Leal va parlar sobre Conceptualització, diagnòstic i etiopatologia de l’Autisme. La Dra. Margarita Puigdevall, vicepresidenta de la Junta de Govern del COMLL, va presentar el ponent.

El curs té una durada de 10,30 hores lectives. La propera sessió tindrà lloc el 15 de maig amb la participació del Dr. Albert Torres, metge psiquiatra, que treballa a la Unitat per a Nens i Adolescents amb Problemes Mentals i de Conducta (ATRIA). El Dr. Torres desenvoluparà el tema Comorbiditat, psicopatologia i trastorns de conducta associats a l’Autisme.

El curs finalitzarà el 20 de maig amb la intervenció de la psicòloga Mireia Castellà, referent d’Activitats Terapèutiques i Intervencions Innovadores a Villablanca Serveis Assistencials. Totes les sessions es realitzen de les 17.00 a les 20.30 hores, a la seu col·legial.

crossmenu