Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El proper dilluns dia 25 finalitza el termini per participar en el Concurs Infantil de Nadales 2019 del COMLL

19/11/2019
Categoria:

Boles de Nadal

El termini per participar en el Concurs Infantil de Nadales 2019, que ha convocat el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), finalitza el proper dilluns dia 25. Els fills i les filles dels col·legiats poden presentar dibuixos relacionats amb les festes nadalenques. L’única condició és que cursin fins a 6é d’Educació Primària.

El format de les creacions infantils ha de ser de 21 cm d’amplada per 10 cm d’alçada. S’han de presentar en un sobre tancat i s’ha de fer constar a fora el nom, l’edat i els estudis que cursen el nen o la nena i l’adreça electrònica del pare o la mare col·legiat al COMLL. El Col·legi utilitzarà la nadala guanyadora per felicitar les Festes de Nadal.

El Col·legi de Metges lliurarà un obsequi a tots els participants. L’autor o autora de la nadala guanyadora rebrà un val de 100 € per invertir en material didàctic a la llibreria Àbacus de Lleida i un maletí amb material per dibuixar. El 18 de desembre tindrà lloc una festa infantil al COMLL, on s’exposaran totes les obres presentades, i es farà el lliurament dels premis i dels obsequis.

crossmenu