Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El dia 15 de març finalitza el termini perque els MIR sol·licitin l’Ordre de Concessió del Títol d’Especialista en Ciències de la Salut

21/01/2020
Categoria:

metges residents

 

El Consell General de Col·legis de Metges (CGCOM) alerta els MIR que el dia 15 del proper mes de març finalitza el termini per sol·licitar l’Ordre de Concessió del Títol d’Especialista en Ciències de la Salut. El Ministeri de Ciència s’ha posat en contacte amb el CGCOM al detectar que molts metges especialistes, que van acabar la formació el maig del 2019, encara no l’han demanat.

El tràmit per a l’emissió de l’esmentada ordre s’inicia un cop les comissions de docència han comunicat al Ministeri de Sanitat les avaluacions finals dels residents. Aleshores, s’inscriuen en el Registre Nacional d’Especialistes en Formació i, a l’ensems, es notifica al Ministeri de Ciència. La concessió del títol d’especialista es realitza de manera telemàtica, s’ha de sol·licitar per Internet i es obligació dels residents fer-ho quan finalitzen el MIR.

La Vocalia de Metges Joves i Promoció d’Ocupació del CGCOM ha elaborat un document amb els passos que s’han de seguir per obtenir el títol d’especialista. S’hi pot accedir a través de l’enllaç cacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/gestion-t ...

La vocalia recorda que és molt important que la sol·licitud quedi confirmada. Posteriorment, el sol·licitant rebrà un correu electrònic amb l’ordre de concessió.

crossmenu