Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El conseller de Salut col·loca la primera pedra del nou edifici que acollirà la seu del COMLL i la residència per a metges, promocionada per Mutual Mèdica

29/06/2022
Categoria:

Lleida 29 de juny de 2022. El conseller de Salut, Josep M. Argimon, va participar ahir en la col·locació de la primera pedra del nou edifici que acollirà la futura seu del Col·legi de Metges de Lleida i una residència per aquest col·lectiu, gràcies a la promoció de Mutual Médica, la mutualitat dels metges.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo. També han actuat com a amfitrions, el president de Mutual Mèdica, el Dr. Lluís A. Morales, i el president del Col·legi de Metges de Lleida (COMLL), el Dr. Ramón Mur.

La col·locació de la pedra ha tingut lloc en els terrenys on es construirà l’edifici, a l’avinguda Rovira Roure de Lleida, i els assistents han pogut conèixer l’explicació tècnica de l’obra a càrrec de l’arquitecte redactor del projecte, Albert Reig.

La ubicació d’aquesta infraestructura és totalment estratègica per al col·lectiu mèdic, ja que es troba molt proper als grans equipaments sanitaris, com són l’Hospital Arnau de Vilanova i Santa Maria i la facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

Amb un pressupost d’uns 7 milions d’euros, el projecte comptarà amb 36 apartaments per a metges, gestionats per Mutual Mèdica, i les dependències i oficines dels col·legials, un casal per al personal sanitari, així com sales de formació i conferències.

Es preveu que els treballs de construcció concloguin a finals de 2023 i l’equipament pugui acollir de manera més eficient a tot el personal mèdic.

Podeu accedir al àlbum de fotos de l'esdeveniment aquí.

crossmenu