Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

EL COMLL reforça els seus canals de comunicació amb una nova APP que permet, com a primer tràmit, realitzar un test d’immunitat de COVID-19 en condicions avantatjoses per a tots els col·legiats

29/06/2020
Categoria:

COMLL_Imatge_Noticia_web

El Col·legi de Metges de Lleida (COMLL) proporciona als seus col·legiats una nova eina de comunicació amb l’objectiu d’apropar els seus serveis de manera àgil i bidireccional. 

Un eix imprescindible en el programa de millora de la institució és la incorporació de noves tecnologies que facilitin la gestió i accés a tota la informació als col·legiats. Per això, la Junta de Govern llança la Nova APP COMLL, un nou canal de comunicació disponible per a Android i iOS, amb la qual els col·legiats podran consultar i accedir a una àmplia gamma de serveis. Gràcies a l’aplicació, a més d’estar sempre informats els col·legiats podran realitzar tràmits de manera segura, identificar-se com a professionals en qualsevol lloc i situació, sol·licitar i rebre certificats, realitzar consultes, participar en formacions, receptes mèdiques privades i contactar de manera àgil i intuïtiva amb el col·legi. 

El primer tràmit amb el qual s’inaugura l’aplicació és la realització d’una prova serològica de la Covid-19, en descarregar-se l’aplicació COMLL els usuaris rebran automàticament les credencials per a poder accedir a la plataforma on sol·licitar un test d’immunitat del virus SARS-CoV-2 en condicions avantatjoses per a tots els col·legiats. 

Gràcies a aquest nou mitjà, els col·legiats ja poden tenir el COMLL a la seva mà i gaudir de tots els seus serveis més còmodament. 

crossmenu