Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El COMLL organitza una jornada sobre l’eutanàsia i el suïcidi assistit

22/01/2019
Categoria:

Amb la participació de professionals experts de Montpellier, Bilbao, Sevilla i Lleida

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) organitza la jornada gratuïta Qüestions d’actualitat en la pràctica mèdica: eutanàsia i suïcidi assistit, que tindrà lloc el 29 de gener, a partir de les 16 hores, a la seu col·legial. Noranta professionals (metges, psicòlegs i infermers) s’han inscrit fins avui en l’activitat, un 60% la seguiran de manera presencial i un 40% via streaming. Entre aquests últims figuren col·legiats de Las Palmas, Cadis, Sevilla, Alacant, Burgos i Astúries.

Els ponents seran el Dr. Jacinto Bátiz, director de l’Institut per Cuidar Millor de l’Hospital Sant Joan de Déu de Santurtzi (Bilbao) i president de la Secció de Cures Pal·liatives de l‘Acadèmia de Ciències Mèdiques de Bilbao, i el Dr. Philippe Courtet, del servei d’Emergències Psiquiàtriques i Cures Agudes de l’Hospital Lapeyronie de Montpellier i professor de la Facultat de Medicina de Montpellier. tractarà el suïcidi assistit. Tots dos exposaran diferents casos clínics.

La Dra. Maria Nabal, facultativa especialista en la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital Universitari de l’HUAV i el Dr. Lucas Giner, psiquiatre i professor de la Facultat de Medicina de Sevilla, moderaran els debats. La jornada finalitzarà amb la presentació de conclusions, que moderarà la Dra. Margarita Puigdevall, Vicepresidenta del COMLL i psiquiatra a l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida. La Dra. Puigdevall farà també la inauguració i la cloenda de l’activitat.

crossmenu