Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El COMLL organitza a Lleida el XIV Congrés dels responsables de Comunicació dels col·legis de metges de l’Estat

03/07/2019
Categoria:

El XIV Congrés dels responsables de Comunicació dels col·legis de metges de l’Estat se celebrarà a Lleida els dies 19 i 20 de setembre, al Parador El Roser, sota l’organització del COMLL. En la trobada, que es realitza des de fa 10 anys, els responsables de Comunicació adquireixen nous coneixements i competències necessàries per assolir els objectius de les entitats professionals, com són la defensa dels pacients, la professió i el sistema sanitari.

Manuel Campo Vidal, periodista, president de la Societat Civil per al Debat i de l’Institut de Comunicació Empresarial, pronunciarà la conferència inaugural sobre El valor de la Comunicació. El programa del congrés inclou taules rodones i tallers sobre diferents aspectes de la Comunicació, per exemple, l’ús de vídeos i infografies en la informació que es tramet per les xarxes socials i de whatsapp.

Paral·lelament a les activitats formatives dels responsables de Comunicació (RESCOM), tindran lloc sessions formatives per als membres de les juntes de govern dels col·legis que no disposen d’aquests professionals. Així, abordaran la divulgació mèdica a través de les xarxes i la manera d’afrontar les notícies falses.

crossmenu