Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El COMLL i l'IRBLleida signen un conveni de col·laboració

21/04/2021
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida i l'IRBLleida inicien una col·laboració per fomentar la recerca biomèdica i la seva divulgació a Ponent

Per promoure la participació de totes les persones col·legiades en la recerca biomèdica desenvolupada a Lleida.

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLleida) i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) han signat un acord de col·laboració per desenvolupar activitats de manera conjunta per fomentar la recerca biomèdica i la seva divulgació a tota la demarcació de Lleida. Amb l’inici d’aquesta col·laboració entre les dues entitats es fomentarà la participació de totes les persones col·legiades en la recerca desenvolupada a l’IRBLleida, així mateix també es crearan materials de recerca per ajudar als col·legiats i col·legiades del COMLleida a participar en la recerca biomèdica de Lleida.

“El Col·legi Oficial de Metges de Lleida compta amb uns 2.000 metges i metgesses inscrits i necessitem que totes aquestes persones coneguin la recerca biomèdica que es fa a Lleida i com poden participar-hi” ha afirmat el secretari del COMLleida, Dr. José Daniel Lacasta."L’IRBLleida aglutina tota la recerca que es fa a la demarcació i el centre està obert a totes aquelles persones que vulguin desenvolupar recerca biomèdica. Aquesta iniciativa ens permetrà arribar a professionals que potser fins ara no ens coneixien” ha explicat el director de l’IRBLleida, Diego Arango.

L’acord el van signar ahir el director de l’IRBLleida, Diego Arango, i el secretari del ComLleida, José Daniel Lacasta, a les instal·lacions de l’IRBLleida.

crossmenu